Asigurarea RCA Euroins este din nou de vanzare

Autoritatea de Supraveghere Financiara a ridicat interdictia pentru asigurarea RCA Euroins, astfel ca societatea poate sa vanda iarasi asigurari de acest tip. ExpertulBanilor.ro iti prezinta cum va fi monitorizata de acum inainte Euroins.

Anunt sponsorizat

Dobanzi cum se cuvine pentru economiile tale! Deschide un depozit online cu 4,25% dobanda.

Euroins a scapat de interdictia pentru asigurarea RCA, dupa ce a prezentat modul in care a corectat problemele identificate.

Euroins AsigurariChiar daca poate emite noi polite RCA, Euroins nu a iesit complet din monitorizare. Un reprezentant al ASF se va afla la sediul societatii pe o perioada de pana la 60 de zile, pentru a urmari cum se implementeaza planul de masuri.

Asiguratorul are urmatoarele obligatii:

  • sa revizuiasca dosarele de dauna RCA aflate in rezerva de dauna la 31 august 2013, in termen de 2 luni;
  • sa revizuiasca procedura de solutionare a petitiilor, in termen de 1 luna;
  • sa transmita lunar rapoarte catre ASF cu situatia dosarelor de dauna pentru luna anterioara.

 

“Autoritatea de Supraveghere Financiara doreste sa informeze publicul ca va monitoriza cu vigilenta modul in care atat compania Euroins, cat si celelalte societati de asigurari inteleg sa instrumenteze si sa finalizeze dosarele de dauna, precum si cum inteleg […] sa respecte drepturile asiguratilor”, se arata in comunicatul autoritatii.

Reparatia masinii pe RCA a generat in ultimii ani numeroase probleme pentru soferi, ceea ce a condus la tot mai multe reclamatii pentru asigurari. Majoritatea reclamatiilor erau intemeiate, semnaland existenta unor probleme grave in solutionarea dosarelor de dauna.Esti multumit de serviciile financiare?

Posteaza experienta avuta cu banca si ajuta alte persoane sa se decida, atunci cand vor sa cumpere un produs similar.

Citeste recenzii