Plan Financiar

Planul financiar te ajuta sa iti planifici obiectivele financiare majore din viata ta. Aplicatia poate fi accesata prin intermediul unui cont deschis pe ExpertulBanilor.ro.

START


Care sunt beneficiile?

1 Iti faci bugetul personal

Analizeaza cheltuielile in raport cu veniturile si ia masuri pentru a-ti imbunatati bugetul personal. Aceasta este zona unde ai cel mai mare control asupra situatiei financiare, daca iti organizezi cheltuielile in functie de obiectivele pe termen lung.

2 Poti rambursa creditul pe termen lung?

Planul financiar te ajuta sa ai o imagine de ansamblu asupra creditelor si asupra modului in care iti afecteaza bugetul personal. In plus, poti vedea rapid daca veniturile tale sunt suficiente pentru a rambursa un credit nou!

3 Economii pentru situatii neprevazute

Economiile reprezinta singurul mod in care te poti proteja impotriva cheltuielilor neprevazute. Afla daca sumele acumulate sunt suficiente daca apar situatii de urgenta si cat de multi bani trebuie sa pui deoparte!

4 Situatia financiara globala

La sfarsit, ai o imagine globala asupra situatiei tale financiare. Totodata, poti vedea o prognoza pe urmatorii 5 ani a economiilor si datoriior tale, tinand cont de deciziile financiare actuale! Acum poti ajusta bugetul astfel incat sa-ti atingi obiectivele.

START