Termeni si conditii de utilizare

1. Introducere

1.1 ExpertulBanilor.ro este locul unde echipa site-ului prezinta articole utilitare despre serviciile financiare, pentru a ajuta consumatorii sa economiseasca bani.
1.2 Prin utilizarea site-ului ExpertulBanilor.ro esti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare de mai jos. Daca nu doresti sa accepti acesti termeni, nu ar trebui sa accesezi site-ul.
1.3 Termenii si conditiile se pot schimba in orice moment, fara un anunt prealabil. Schimbarile vor fi afisate pe aceasta pagina, fiind responsabilitatea ta sa verifici periodic aceasta pagina, pentru a fi permanent informat asupra conditiilor de utilizare a site-ului. Modificarile vor deveni active, imediat ce sunt postate pe site. Daca continui sa utilizezi site-ul dupa postarea modificarilor, inseamna ca esti de acord cu schimbarile intervenite.

2. Ce ofera site-ul?

2.1 ExpertulBanilor.ro ofera informatii generale pentru consumatorii de servicii financiare, cu solutii de economisit bani. Informatiile de pe acest site reprezinta un foarte bun punct de plecare in cercetarea proprie privind achizitia unui produs financiar.
2.2 Articolele de pe ExpertulBanilor.ro nu prezinta solutii care sa rapunda cerintelor personalizate ale utilizatorilor. Informatiile de pe acest site nu reprezinta sub nicio forma sfaturi sau recomandari pentru a achizitiona un anumit produs financiar sau de a lua o anumita decizie financiare. Avand in vedere ca informatiile de pe site pot avea efecte diverse in functie circumstantele financiare ale persoanelor, este important sa iti faci propria cercetare cu privire la produsele pe care intentionezi sa le achizitionezi.

3. Politica de confidentialitate

3.1 ExpertulBanilor.ro colecteaza informatii personale despre utilizatorii care utilizeaza anumite aplicatii din cadrul website-ului. Citeste aici Politica de confidentialitate.

4. Linkuri

4.1 ExpertulBanilor.ro contine detalii despre informatii frunizate de alte website-uri si linkuri catre acestea. Corectitudinea informatiilor prezentate pe aceste site-uri nu depinde de noi, astfel ca utlilizatorii isi asuma intreaga reponsabilitate atunci cand utilizeaza informatiile de pe aceste site-uri.
4.2 Atunci cand utilizezi alte site-uri, informatii personale pe care le comunici vor fi tratate in linie cu politica de confidentialitate a acestor siteuri, si nu cu cea de pe ExpertulBanilor.ro.
4.3 Linkurile catre ExpertulBanilor.ro sunt binevenite, cu conditia sa repecte termenii acestei sectiuni si legislatia aplicabila. Orice site si serviciu care include un link catre ExpertulBanilor.ro:
a. poate afisa logo-ul site-ului, dar nu poate prelua continut de pe ExpertulBanilor.ro, fara un acord scris in acest sens;
b. nu poate sugera ca sustinem produsele si serviciile sale;
c. nu poate prezenta informatii false despre ExpertulBanilor.ro
d. nu poate sa fie un site sau serviciu care incalca dreptul de copyright ale oricarei persoane sau care nu respecta legislatia relevanta in domeniu
e. nu poate fi un site sau servicii care prezinta continut cu caracter ofensator sau contrar bunelor moravuri.
Daca aceste conditii sunt incalcate avem dreptul sa solicitam eliminarea linkurilor si sa initiem actiunile judiciare pe care le consideram necesare.

5. Continutul site-ului

5.1 Intreg continutul site-ul apartine proprietarilor ExpertulBanilor.ro si partenerilor licentiati si este protejat de legislatia din Romania privind dreptul de autor. Orice litigiu care poate aparea va fi solutionat de instantele de judecata din Romania.
5.2 Continutul site-ului include orice informatie sau material postat pe ExpertulBanilor.ro, inclusiv articole, baze de date, grafice, tabele si restul caracteristicilor site-ului. Nici o parte din continut nu poate fi republicata, postata, transmisa, vanduta, distribuita sau modificata, fara acordul prealabil din partea ExpertulBanilor.ro.
5.3 Utilizatorii site-ului detin drepturi de copyright pentru comentariile postate in cadrul site-ului si ne confera un drept nelimitiat si gratuit de a posta, redistribui si valorifica acest text, ca parte a unui produs compilat sau in alta forma.

6. Garantii si limitari ale obligatiilor

6.1 Informatiile prezentate pe ExpertulBanilor.ro sunt oferite cu buna credinta, dar nu putem garanta ca ele sunt corecte si complete. Ai luat la cunostinta si esti de acord sa fii singurul responsabil pentru deciziile luate prin utilizarea site-ului ExpertulBanilor.ro, iar site-ul nu este raspunzator pentru nicio decizie pe care tu sau alte persoane ati luat-o in baza informatiilor prezentate pe site.
6.2 Nu garantam ca accesul la site va fi continuu, ca nu va contine erori sau ca site-ul va fi fara virusi si alte programe intrusive. Este responsabilitatea utilizatorilor sa isi ia masuri de siguranta pentru ca fisierele obtinute de pe acest site sa nu contina virusi informatici si alte programe periculoase.
6.3 Esti de acord ca noi nu vom fi, in nicio situatie, tinuti responsabili pentru orice pierdere – directe, indirecta sau accidentala – suferita prin utilizarea sau downloadarea oricarui continut de pe site.

7. Despagubiri

7.1 Esti de acord sa ne despagubesti, sa ne aperi si sa ne sustii nevinovatia in orice litigiu care poate aparea care urmare a comentariilor pe care le postezi pe ExpertulBanilor.ro si/sau sau care incalca obligatiile asumate prin acesti Termeni si conditii.

Termenii au fost publicati pe 03 aprilie 2018 si intra in vigoare imediat.