Cauta cel mai bun produs de economisire

Te ajutam sa compari rapid produsele de economisire, pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie. Comparatii independente si profesioniste!

Ce tip de produs aleg?

Ghid Depozite Bancare

Depozitele bancare sunt produsele de economisire care asigura cel mai bun randament, insa o atentie deosebita trebuie acordata comisioanelor asociate. Depozitele sunt recomandate atunci cand nu ai nevoie de banii respectivi pana la scadenta.

Ghid Conturi de Economii

Conturile de economii imbina avantajele depozitelor bancare cu cele ale conturilor curente. Ele sunt recomandate atunci cand vrei sa poti retrage banii din cont in orice moment, fara sa pierzi dobanda acumulata pana atunci.

Ghid Economisire-Creditare

Produsele de economisire-creditare sunt recomandate pentru cei care vor sa economiseasca pe termen lung, pe perioade mai mari de 5 ani, in vederea unei investitii imobiliare. Acestea functioneaza similar ca si conturile de economii, insa ofera dobanzi mai mari. In plus, beneficiezi anual de o prima de la stat.

Garantarea Depozitelor

Sumele depuse la banca sunt garantate in limita unui plafon de 100.000 euro per deponent. Aceasta garantie face ca economiile de la banci sa fie lipsite de riscuri, comparativ cu produsele de investitii. In caz de faliment, plata compensatiilor se efectueaza in maxim 7 zile.