Cauta cel mai bun credit pentru locuinta

Te ajutam sa compari rapid ofertele de credite pentru locuinta, pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie. Comparatii independente si profesioniste!

Ce tip de credit aleg?

Programul Noua Casa

Programul Noua Casa este destinat persoanelor care vor sa isi cumpere prima locuinta si detin un avans redus. Aceste imprumuturi au costuri reduse, insa suma maxima a unui imprumut este de pana in 119.000 euro. Cumparatorul nu poate vinde locuinta in primii 5 ani. Procedura de acordare este mai lunga, iar fondurile se epuizeaza rapid.

Ghid Credit Imobiliar

Creditele imobiliare au costuri putin mai ridicate decat credite Prima Casa, iar avansul minim porneste de la 15%. Aceste imprumuturi se acorda mai rapid si sunt disponibile permanent, fara sa existe surprize ca bancile au ramas fara fonduri. Suma maxima imprumutata depinde doar capacitatea de rambursare a fiecarui client.

Ghid Refinantare Credit

Refinantarea te ajuta sa isi reduci rata la credit, atunci cand dobanzile scad, iar noile oferte au costuri mult mai mici decat imprumutul tau curent. O conditie esentiala este ca valoarea garantiei imobiliare sa depaseasca soldul curent al creditului.

Ghid Economisire-Creditare

Produsele de economisire-creditare sunt atractive in special, pentru finantarea lucrarilor de modernizare a locuintelor. Clientul trebuie sa economiseasca mai intai o perioada minima de 5 ani, dupa care poate accesa un credit cu dobanzi relativ scazute. In perioada de economisire, beneficiaza de o prima de la stat.