Cauta cel mai bun credit de consum

Te ajutam sa compari rapid ofertele de credite de consum, pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie. Comparatii independente si profesioniste!

Ce tip de credit aleg?

Ghid Credit de Nevoi Personale

Creditele de nevoi personale reprezinta solutia cea mai potrivita daca ai nevoie de bani pentru diverse cheltuieli de valori mai importante sau pentru situatii neprevazute. Creditele se acorda relativ usor, pe perioade de maxim 5 ani.

Ghid Refinantare Credit

Refinantarea te ajuta sa isi reduci rata la credit, atunci cand dobanzile scad, iar noile oferte au costuri mult mai mici decat imprumutul tau curent. Optiunea este atractiva in special pentru refinantarea creditelor de nevoi personale cu garantii imobiliare.

Ghid Card de Credit

Cardurile de credit aduc foarte multe beneficii daca sunt folosite in mod corect. Acestea sunt recomandate pentru cumparaturile efectuate la comercianti sau online. Poti beneficia de imprumuturi cu costuri zero in perioada de gratie, rate fara dobanda si diverse programe de loialitate.

Ghid Credite Rapide

Creditele rapide au costuri foarte mari si ar trebui evitate cat mai mult posibil. Aceste imprumuturi sunt recomandate persoanelor care nu pot obtine credite de la banci si au neaparat nevoie de bani, pe o perioada scurta de timp.