Despre noi

ExpertulBanilor.ro ajuta consumatorii sa economiseasca bani atunci cand achizitioneaza servicii financiare, sa gaseasca cele mai bune oferte si sa evite produsele capcana.

Institutiile financiare platesc milioane de euro pentru a-si promova serviciile financiare si isi pregatesc angajatii de la ghiseu pentru a prezenta clientilor intr-un mod cat mai favorabil propria oferta. Foarte multi consumatori nu au cunostintele financiare necesare pentru a evalua daca ofertele propuse sunt adecvate cu propriile nevoi, astfel ca ajung deseori sa suporte costuri mai mari decat ar trebui.

ExpertulBanilor.ro urmareste sa ajute consumatorii sa ia decizii financiare mai bune. Pentru a deveni un client informat, ExpertulBanilor.ro iti pune la dispozitie urmatoarele resurse:

  • Comparatii de produse

Te ajutam sa compari rapid costurile si beneficiile diverselor oferte financiare, punand accent pe informatiile care conteaza pentru consumatori. Tabelele noastre comparative sunt independente si te ajuta sa iei cea mai buna decizie de achizitie.

  • Planul Financiar

Foloseste cu incredere aplicatia noastre de planificare a bugetului familiei. Planul Financiar te ajuta sa vezi ce impact au in timp deciziile luate in prezent. De asemenea, te ajuta sa iti planifici economiile necesare pentru situatii de urgenta si sa verifici daca poti rambursa un imprumut nou.

  • Ghiduri financiare

Afla cum functioneaza produsele financiare, pentru a le utiliza in mod corespunzator. Ghidurile te invata cum sa cumperi un produs, dar si cum sa utilizezi la maxim avantajele pe care le ofera. Totodata, iti aratam cum sa eviti capcanele.

  • Articole utilitare

ExpertulBanilor.ro publica regulat articole utilitare, care iti prezinta noi modalitati de economisit bani si te avertizeaza cu privire la produsele-capacana care apar pe piata.

  • Newsletter saptamanal

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi pe email cele mai noi sfaturi financiare. Nu vom utiliza adresa ta de email in alte scopuri si nu o vom vinde sub nicio forma catre nicio alta terta parte.

Termeni si conditii de utilizare

Este important de stiut ca informatiile de pe acest site nu reprezinta recomandari financiare. Toate informatiile au la baza articole si analize jurnalistice si nu sfaturi personalizate pentru situatia financiara a unei persoane. Pentru mai multe detalii, citeste Termenii si conditiile de utilizare.