Unicredit permite schimburi valutare la cursul BNR

Clientii Unicredit pot efectua schimburi valutare la cursul BNR, in cadrul unui program de beneficii suplimentare acordate persoanelor care isi vireaza venitul la banca.

casa-schimb-valutar

Conturile de salariu deschise la Unicredit vin cu beneficii suplimentare, din luna august 2017. Banca permite clientilor care detin astfel de conturi sa efectueze schimburi valutare la cursul BNR.

Optiunea este valabila doar pentru schimburile valutare ce implica una dintre monedele RON-EUR sau RON-USD.

Cursul BNR se aplica in urmatoarele conditii:
–    pentru o singura tranzactie pe zi, efectuata prin internet banking ori mobile banking
–    valoarea tranzactiei este de maxim 1.000 euro/zi
–    schimbul valutar se efectueaza de luni pana vineri, in intervalul 13:15-14:15.

In cazul in care clientul efectueaza o tranzactie mai mare de 1.000 euro, se va aplica cursul bancii pentru intreaga suma. In aceasta situatie, este mai avantajos pentru client sa sparga operatiunea in 2 tranzactii: una pentru echivalentul a 1.000 euro si alta pentru suma ramasa.

O alta metoda pentru a schimba sume mai mari la cursul BNR este sa efectuezi in fiecare zi cate o tranzactie de maxim 1.000 euro.

Conform informatiilor publicate de Unicredit, programul este valabil pana pe 21 august 2018. Dar se poate suspenda oricand ori prelungi, in functie de decizia bancii.

Cash-back la plata facturilor

O alta facilitate oferita de Unicredit persoanelor care isi incaseaza veniturile la banca, este posibilitatea de a obtine un cash-back de 3 lei pe luna.

Banii se obtine daca se achita minim 3 facturi de utilitati pe luna prin internet sau mobile banking, pentru furnizorii care au incheiat acord cu Unicredit.

Bonusul se va vira in contul clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la plata celei de-a treia facturi de utilitati intr-o luna calendaristica.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult