Pastreaza bonul fiscal pana pe 13 aprilie! Premii de 1 milion lei

Foto: jesadaphorn/ FreeDigitalPhotos.net
Foto: jesadaphorn/ FreeDigitalPhotos.net

Statul va acorda premii de 1 milion lei la prima loterie a bonurilor fiscale, care va avea loc pe 13 aprilie 2015. Pastreaza bonul fiscal pentru a participa la loterie.

La aceasta loterie vor participa toate bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie – 28 martie 2015.

Bonul trebuie sa fie pastrat in bune conditii astfel incat sa fie vizibile informatiile inscrise pe acesta.

Nu vor participa la loterie bonurile care au inscris un cod fiscal de cumparator (cum sunt cele care urmeaza sa fie decontate de companii si persoane ce desfasoara activitati independente).

Tragerea la sorti va fi organizata de Loteria Romania in data de 13 aprilie 2015. Se vor extrage aleatoriu 2 numere:

  • valoarea bonului fiscal  – se va extrage un numar cuprins intre intervalul 1 si 999 inclusiv, ce reprezinta valoarea totala a bonului, fara subdiviziunile leului. Aceasta valoare include si TVA.
  • ziua emiterii bonului fiscal – se va extrage un numar pentru ziua castigatoare aferenta intervalului calendaristic 2 februarie  – 28 martie 2015.

 
Cum se castiga premiile?

Pentru a castiga un premiu trebuia sa ai un bon fiscal:

  • cu o valoarea egala cu valoarea extrasa;
  • emis in ziua extrasa la loterie.

 

Pentru a revendica premiul trebuie sa mergi in orice unitate ANAF, in maxim 30 zile de la data extragerii. Acolo depui bonul fiscal, o copie de buletin si o cerere speciala de revendicare.

Valoarea premiilor se stabileste ulterior, impartind fondul de premiere la numarul de castigatori. Avand in vedere ca acum fondul de premiere este de 1 milion lei, castigurile pot fi consistente. Prin urmare, nu arunca bonurile fiscale pana pe 13 aprilie, indiferent de valoarea lor!

Plata castigurilor se face in 3 luni de la data extragerii de catre Ministerul Finantelor Publice, dupa verificarea bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult