Oferta de conversie pentru clientii Bancpost cu credite in franci

Banca Transilvania ofera conditii avantajoase la conversia creditelor in franci elvetieni pentru clientii Bancpost. Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii august 2018.

Incepand cu data de 2 iulie 2018, clientii Bancpost care au in derulare credite cu garantii imobiliare in franci elvetieni isi pot reduce ratele. Banca Transilvania, actionarul majoritar al Bancpost, a lansat o oferta de conversie in conditii avantajoase.

Cum se face conversia?

Oferta consta intr-o reducere cu 18% a soldului creditului, dupa care suma ramasa se va converti in euro sau lei, la cursul BNR valabil in ziua semnarii actelor la notar.

Costurile notariale legate de operatiunea de conversie sunt suportate de Bancpost. In cazul in care situatia juridica a imobilului este modificata fata de momentul constituirii ipotecii sau sunt necesare procuri speciale si sau operatiuni de succesiune sau partaj, costurile cad in sarcina clientilor.

Cine este eligibil?

Aproximativ 2.250 de clienti Bancpost sunt eligibili pentru a beneficia de oferta de conversie. Acestia vor fi contactati telefonic si invitati la o intalnire in unitatile bancii, unde li se va prezenta sumele estimative ale ofertei: totalul reducerii, noul sold al creditului, noua rata lunara si etape procedurale de parcurs.

Clientii au la dispozitie minim 15 zile pentru a lua o decizie. In urma operatiunii de conversie, creditor va deveni Banca Transilvania in locul Bancpost.

Nu toti clientii Bancpost cu credite in franci pot beneficia de aceasta oferta. Unele contracte au fost cesionate de Bancpost, inainte de achizitia bancii de catre Banca Transilvania.

“Banca Transilvania a intentionat sa includa in achizitionarea Bancpost si subiectul despre clientii cu credite in franci elvetieni care au fost cesionati, insa ofertele BT au fost refuzate de cesionar”, se arata in comunicatul bancii.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult