Cand este recomandat creditul rapid?

Creditele rapide sunt recomandate doar atunci cand te confrunti cu o situatie urgenta si nu exista nicio alta solutie disponibila pentru a obtine banii respectivi. Chiar si atunci, ne te grabi sa soliciti credit imediat.

Creditul rapid nu trebuie obtinut in graba, ci trebuie analizate inainte toate celelalte alternative disponibile.

In cazul in care nu ai gasit nicio alta solutie, evalueaza inca o data necesitatea obtinerii creditului.

Nu intotdeauna este vorba de o necesitate reala. De exemplu, daca alegi dupa o promotie si crezi ca este vorba de o sansa unica, acest lucru nu reprezinta o necesitate.

Sau daca ai de achitat o factura, iar la scadenta nu ai bani, creditul rapid nu este mereu alegerea potrivita. Penalitatile furnizorului este posibil sa fie mult mai mici decat costul creditului rapid.

Evident, in cele din urma, fiecare stabileste ceea ce considera sa fie o necesitate si pentru care este dispus sa se imprumute, indiferent de costuri.

Chiar si atunci, nu te grabi sa soliciti credit de la primul finantator! Compara mai intai ofertele deoarece sunt sanse mari sa gasesti o oferta mai buna, avand in vedere plaja foarte mare de fluctuatie a costurilor pentru aceste imprumuturi.

Expertul Banilor te ajuta sa evaluezi rapid ofertelor principalilor jucatori de pe aceasta piata in sectiunea Credite Rapide.

Inainte de acceptarea ofertei, verifica daca poti rambursa imprumutul la scadenta. Daca nu esti sigur ca poti face plata respectiva, este mai bine sa nu te imprumuti deloc. Nerambursarea creditului la scadenta iti va agrava problemele financiare.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult