Patria Bank si-a imbunatatit oferta de credite ipotecare

Patria Bank incepe anul cu o oferta imbunatatia pe segmentul creditelor ipotecare in lei, dupa ce a redus marjele de dobanda cu 1 punct procentual.

Unitate-Patria BankMarja de dobanda la creditele imobilare din oferta bancii s-a diminuat din 2018 de la 4,5 la 3,5 puncte procentuale.

In plus, persoanele care isi vireaza venitul la banca beneficiaza de o reducere a marjei cu 0,5 puncte procentuale, astfel ca pot obtine imprumuturi la o marja de 3% peste Robor la 6 luni.

Si pe segmentul creditelor in euro, marjele au scazut, cu 2 puncte procentuale. Cei care isi incaseaza salariul la Patria Bank, pot obtine imprumut la o rata a dobanzii egala cu 4,5% peste Euribor la 6 luni.

Oferta bancii poate fi comparata in sectiunea Credite imobiliare.

Patria Bank ofera credite in lei cu un avans minim de 15%, perioada maxima de rambursare fiind de 30 ani. Varsta maxima a solicitantului la sfarsitul perioadei de rambursare trebuie de fie de cel mult 65 de ani la barbati si 63 de ani la femei.

Clientii eligibili trebuie sa aiba un venit minim declarat de 1.200 lei pe luna, banca acceptand maxim 2 codebitori.

Creditele imobiliare Patria Bank pot fi utilizate pentru achizitia de imobile noi sau vechi ori pentru refinantarea unor credite de acelasi tip, cu valoare intre 5.000 euro si 250.000 euro (sau echivalent lei).

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult