Bancpost prelungeste campania cu vouchere la creditele cu ipoteca

Bancpost a prelungit pentru inca jumatate de an, campaniile promotionale prin care acorda vouchere cadou la acordarea de credite cu garantie ipotecara.

bancpost agentieBancpost deruleaza de mai multi ani aceeasi campanie promotionala la creditele garantate de ipoteca: credite imobiliare/ipotecare si credite de nevoi personale garantate cu ipoteca.

Campania a fost prelungita si in acest an, pana la sfarsitul lunii iunie 2018.

Clientii care obtin un credit nou beneficiaza de un voucher de 2.000 lei la magazinele partenere: Altex, Elvila, Media Galaxy, Dedeman, Praktiker si Mobexpert.

Voucherul trebuie cheltuit integral printr-o singura achizitie de bunuri si servicii, cu o valoare de minim 2.000 lei.

Pentru a primi voucherul, clientul trebuie sa obtina un credit de minim 10.000 euro (sau in echivalent lei). Daca refinanteaza un credit obtinut anterior de la Bancpost, voucherul se acorda doar daca se obtine cu ocazia refinantarii si o suma suplimentara, de minim 10.000 euro (sau in echivalent lei).

Clientii Bancpost pot benefcia de un voucher suplimentar de 1.000 lei daca recomanda bancii un client potential, iar acesta obtine un credit cu ipoteca.

Cupoanele sunt netransmisibile si pot fi cheltuite in maxim 3 luni de la data primei trageri a creditului.

Oferta de credite Bancpost poate fi comparata in sectiunile Credite imobiliare, Credite de refinantare si Credite nevoi personale.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult