Rabla 2016: Peste 3.500 de noi tichete disponibile

Programul Rabla a primit o noua suplimentare de fonduri prin care au devenit disponibile peste 3.500 de noi tichete pentru casarea unui autoturism vechi si cumpararea unuia nou.

fiestaDin 23 noiembrie 2016, ora 12, producatorii pot elibera noi note de inscriere in programul Rabla, ca urmare a suplimentarii fondurilor. Sunt disponibile inca 3.538 de tichete Rabla, destinate exclusiv persoanelor fizice.

Masina trebuie achizitionata pana pe 15 decembrie

Perioada de inscriere s-a prelungit pana pe 10 decembrie 2016. Nota de inscriere este valabila maximum 120 de zile de la data emiterii, insa fara a se depasi data de 15 decembrie 2016.

Statul acorda o prima de casare de 6.500 lei pentru achizitia unei masini noi. Mai multe detalii despre pasii de parcurs pentru cumpararea unei masini noi sunt disponibile in Ghidul Programului Rabla.

“Cumuland bugetul initial al programului si suplimentarile din iulie si octombrie, ne asteptam sa depasim 25.000 de beneficiari la sfarsitul anului. Interesul fata de programul Rabla continua sa fie foarte ridicat”, a precizat ministrul mediului, Cristiana Pasca Palmer.

Ministerul a introdus posibilitatea prelungirii contractelelor de finantare nerambursabila cu producatorii validati in program, pana la data de 31 martie 2017. Dealerii auto interesati pot incepe semnarea actelor aditionale din 21 noiembrie 2016.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult