Despre noi

Cine este Expertul Banilor?

mariusExpertul Banilor este un website fondat de Marius Serban, jurnalist cu peste 15 ani de experienta in presa financiara si co-fondator al portalului conso.ro

Marius este un sustinator al drepturilor consumatorilor, publicand articole pe teme de interes pentru consumatori in publicatii precum Piata Financiara si Saptamana Financiara.

Experienta sa a fost recunoscuta si pe plan extern, reprezentand consumatorii in grupul consultativ din domeniul pensiilor private din cadrul Autoritatii Europene pentru Asigurari si Pensii Private (EIOPA) in perioada octombrie 2013 – martie 2016.

Marius este un specialist in finante, fiind absolvent al Scolii Doctorale Finante-Banci (DOFIN) si al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, din cadrul ASE Bucuresti.

Cum ajutam consumatorii?

ExpertulBanilor.ro ajuta consumatorii sa economiseasca bani atunci cand achizitioneaza servicii financiare, sa gaseasca cele mai bune oferte si sa evite produsele capcana.

Institutiile financiare platesc milioane de euro pentru a-si promova serviciile financiare si isi pregatesc angajatii de la ghiseu pentru a prezenta clientilor intr-un mod cat mai favorabil propria oferta. Foarte multi consumatori nu au cunostintele financiare necesare pentru a evalua daca ofertele propuse sunt adecvate cu propriile nevoi, astfel ca ajung deseori sa suporte costuri mai mari decat ar trebui.

ExpertulBanilor.ro urmareste sa ajute consumatorii sa ia decizii financiare mai bune. Pentru a deveni un client informat, ExpertulBanilor.ro iti pune la dispozitie urmatoarele resurse:

  • Comparatii de produse

Te ajutam sa compari rapid costurile si beneficiile diverselor oferte financiare, punand accent pe informatiile care conteaza pentru consumatori. Tabelele noastre comparative sunt independente si te ajuta sa iei cea mai buna decizie de achizitie.

  • Planul Financiar

Foloseste cu incredere aplicatia noastre de planificare a bugetului familiei. Planul Financiar te ajuta sa vezi ce impact au in timp deciziile luate in prezent. De asemenea, te ajuta sa iti planifici economiile necesare pentru situatii de urgenta si sa verifici daca poti rambursa un imprumut nou.

  • Ghiduri financiare

Afla cum functioneaza produsele financiare, pentru a le utiliza in mod corespunzator. Ghidurile te invata cum sa cumperi un produs, dar si cum sa utilizezi la maxim avantajele pe care le ofera. Totodata, iti aratam cum sa eviti capcanele.

  • Articole utilitare

ExpertulBanilor.ro publica regulat articole utilitare, care iti prezinta noi modalitati de economisit bani si te avertizeaza cu privire la produsele-capacana care apar pe piata.

  • Newsletter saptamanal

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi pe email cele mai noi sfaturi financiare. Nu vom utiliza adresa ta de email in alte scopuri si nu o vom vinde sub nicio forma catre nicio alta terta parte.

Termeni si conditii de utilizare

Este important de stiut ca informatiile de pe acest site nu reprezinta recomandari financiare. Toate informatiile au la baza articole si analize jurnalistice si nu sfaturi personalizate pentru situatia financiara a unei persoane. Pentru mai multe detalii, citeste Termenii si conditiile de utilizare.

Esti multumit de serviciile financiare?

Posteaza experienta avuta cu banca si ajuta alte persoane sa se decida, atunci cand vor sa cumpere un produs similar.

Citeste recenzii