Volksbank refinanteaza datoriile de pe cardul de credit la costuri reduse

volksbank3Volkbank a lansat un card de credit, ce permite refinantarea datoriilor la o rata a dobanzii de 5,5% pe an. Oferta poate fi atractiva pentru refinantatea datoriilor acumulate pe card la alte banci.

In cazul in care ai acumulat datorii pe cardul de credit, banca iti percepe o dobanda foarte mare. Nivelul acesteia se situeaza deseori intre 25-30%.

Mai mult, bancile incurajeaza clientii sa achite doar suma minima de plata, ceea ce reprezinta o mare capcana. In acest fel, datoria sa achita foarte greu, iar banca va percepe dobanda pe o perioada foarte lunga. Poti estima acest cost prin calculatorul Card de credit – Suma minima.

In cazul in care nu posibilitatea sa ramburseze imediat datoria de pe card, poti profita de oferta Volksbank pentru noul card de credit (Card 55). Acesta permite refinantarea datoriilor la o rata a dobanzii de 5,5% pe an. Astfel, iti poti reduce semnificativ costul creditului.

Volkbank percepe un comision de emitere a cardului de 10 lei si un comision de administrare de 30 lei pe an.

Dupa ce ai refinantat creditul, evita sa folosesti ulterior noul card de credit pentru cumparaturi sau pentru retrageri de numarar. Rata dobanzii va fi in acest caz de 25% pe an.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult