UniCredit reduce dobanzile la creditele in lei cu pana la 3%

unicredit-tiriac2UniCredit a scazut dobanzile in lei practicate la credite imobiliare si la cele pentru refinantarea creditelor garantate cu ipoteca. Reducerea maxima a fost de 3,2%.

La creditele ipotecare, UniCredit practica o dobanda fixa pe primii 3 ani de 4,95% fata de 6,53% cat era anterior. Din al 4-lea an, rata dobanzii devine variabila si include o marja de 2% peste Robor la 3 luni.

O oferta similara exista si la refinantarea creditelor ipotecare. Dobanda practicata in primii 3 ani a scazut de la 6,39% la 5,50%. Din al 4-lea an, rata dobanzii va cuprinde o marja de 3% peste Robor la 3 luni.

Cel mai mult s-au ieftinit creditele de nevoi personale cu ipoteca, unde rata dobanzii pe primii 3 ani s-a redus de la 8,7% la 5,5%.

“Creditarea in lei a cunoscut o revigorare semnificativa in ultimii doi ani, in special pe segmentul imprumuturilor ipotecare. In cazul nostru, putem aproxima ca 9 din 10 credite garantate ipotecar nou-acordate sunt in moneda nationala”, afirma Petrisor Costin, Director Produse & Segmente Retail, UniCredit Tiriac Bank.

Venitul minim impus de banca pentru a obtine credit este de 1.000 lei pe familie, iar varsta maxima a solicitantului la finalul perioadei de rambursare nu trebuie sa depaseasca 70 de ani.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult