S-a dat startul pentru Rabla 2014

dacia sanderoProgramul Rabla 2014 a inceput, astfel ca persoanele fizice interersate isi pot cumpara un autoturism nou, daca isi caseaza masina veche. Prima de casare este de 6.500 lei.

Procedura s-a schimbat fata de anii anteriori, astfel ca primul pas pentru inscrierea in program este prezentarea la un dealer auto.

“In acest moment sunt validati in program 87 de producatori – dealeri auto. Acestia acopera practic peste 230 de puncte de lucru la nivel national, astfel ca accesul oricarui doritor este extrem de facil indiferent de zona unde locuieste”, afirma Attila Korodi, ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice.

Tichetul Rabla nu va mai fi acordat fizic proprietarilor, ci va fi alocat electronic catre dealeri de catre Autoritatea Fondului pentru Mediu. Persoanele care vor sa cedeze prima de casare pot specifica acest lucru in nota de inscriere, atunci cand se prezinta la dealer. Dupa inscriere, persoanele se pot duce la centrele de casare pentru a preda rabla.

Pe langa prima de casare, persoanele fizice pot beneficia de maxim 2 eco-bonusuri in valoare de 500 lei fiecare. ExpertulBanilor.ro va prezinta mai multe detalii, in ghidul pentru programul Rabla.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult