Programul OTP Bank, mai convenabil decat solutia obtinuta in instanta

otp bank 1OTP Bank informeaza ca programul de conversie al creditelor in CHF a fost mai convenabil decat solutia obtinuta in instanta de catre clienti, in 73% din cazuri.

La inceputul lui 2016, OTP Bank a lansat un program de conversie pentru peste 10.500 de clienti cu credite in franci elvetieni, garantate cu ipoteca.

Banca a anuntat recent ca 60% dintre clientii vizati au acceptat deja ofertele personalizate si beneficiaza de reduceri totale ale soldurilor la credite de 45 milioane de franci.

In cazul litigiilor dintre OTP si clienti, inchise printr-o decizie irevocabila in primele 3 luni din 2016, banca precizeaza ca oferta bancii s-a dovedit mai favorabila decat solutia data de instanta in 73% din cazuri. OTP Bank evalueaza pierderile clientilor la 1,2 milioane lei.

Ca urmare a programului de conversie, 608 clienti au renuntat la procese si au acceptat oferta bancii.

Programul mai este activ 3 saptamani

Programul de conversie OTP mai este activ inca 3 saptamani. Clientii beneficiaza de reduceri personalizate pentru soldul creditului, cu valori cuprinse intre 17,5% si 25%.

Ulterior, are loc conversia creditului in lei sau in euro. Pana acum, in 96% din cazuri, clientii au ales sa treaca pe un imprumut in lei.

In program, pot participa clientii bun-platnici si cei care au restante de cel mult 90 de zile la plata ratelor lunare, la momentul conversiei.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult