OTP a finalizat achizitia Millennium Bank

millennium-branchOTP Bank a anuntat finalizarea procedurii de achizitie a Millennium Bank, in urma unei tranzactii in valoare de 39 milioane euro.

“Achizitia Millennium Bank Romania este un moment cheie in istoria OTP Bank Romania, care ne apropie tot mai mult de obiectivul nostru strategic pe termen mediu, acela de a ne clasa printre primele 10 banci din Romania”, afirma Laszlo Diosi, presedintele bancii cu capital maghiar.

Ca urmare a achizitiei, cota de piata a OTP Bank va ajunge la aproximativ 2%, iar banca rezultata in urma fuziunii va urca pe locul 13 in clasamentul bancilor din Romania.

Odata cu finalizarea achizitiei, OTP Bank va demara un proces firesc de integrare. Echipa bancii va continua sa furnizeze servicii clientilor persoane fizice si juridice ai ambelor banci.

OTP urmareste o tranzitie lina pentru clientii Millennium Bank, procesul de integrare urmand sa fie finalizat in decurs de 1 an.

Millennium Bank are aproximativ 80.000 de clienti, iar reteaua sa cuprinde 56 de unitati si 58 de bancomate, multe dintre ele concentrate in capitala. Dupa fuziune, OTP va ajunge sa aiba aproximativ 400.0000 de clienti si o retea de 140 de unitati si de 180 de ATM-uri.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult