Omniasig are o noua asigurare Casco pentru masini vechi

omniasig img3Omniasig a introdus o noua asigurare Casco, conceputa pentru masinile vechi, ce ofera protectie limitata pentru daunele rezultate din accidentele auto.

De regula, proprietarii nu isi mai asigura masinile vechi printr-o asigurare Casco, deoarece costurile sunt prea mari comparativ cu valoarea asigurata a masinii.

Omniasig si-a propus sa vizeze tocmai aceste persoane, printr-o asigurare Casco cu pret redus (Casco Econom).
 
Protectie limitata

Asiguratorul promite practicarea unor tarife reduse, care incep de la 300 lei pe an pentru o suma asigurata de 5.000 lei.

Suma asigurata reprezinta compensatia maxima platita de asigurator in cazul unei daune. Daca valoarea reparatiei este mai mare, proprietarul trebuie sa achite diferenta din banii proprii.

Asa cum se observa, costurile mici se datoreaza faptului ca protectia oferita este limitata. Suma asigurata poate urca la 10.000 lei sau 15.000 lei, in functie de optiunea proprietarului.

De asemenea, riscurile acoperite sunt limitate doar la daunele rezultate in urma accidentelor si coliziunilor directe cu alte autovehicule, pe teritoriul Romaniei, in cazul in care vina este a proprietarului sau daca celalat sofer este vinovat, dar nu detine RCA.

Prin urmare, daca te intereseaza sa te protejezi doar impotriva acestor riscuri, polita poate fi atractiva.

Criterii de eligibilitate

Asigurarea poate fi obtinuta doar de catre persoanele in varsta de peste 30 ani, care detin in proprietate un autoturism inmatriculat in tara. Acoperirea este valabila si in situatia conducerii autoturismului de catre alte persoane, cu conditia ca si acestea sa aiba varsta de peste 30 ani.

Pentru autotusimele de pana 10 ani, asigurarea include si acoperirea de asistenta rutiera, oferindu-se servicii de reparare a autoturismului la locul producerii evenimentului, transportul sau cazarea pasagerilor.

Conditiile de emitere ale asigurarii sunt simplificate, nefiind necesare formulare pentru inspectia de risc sau completarea unei cereri-chestionar.

Aceasta este a doua asigurare de acest tip pe care Omniasig o introduce pe piata, dupa ce in 2014, a lansat o asigurare Casco similara, la acelasi pret cu asigurarea RCA.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult