Cum compar ofertele?

Primul pas in cautarea unei masini de inchiriat este comparatia ofertelor atat pe site-urile specializate de comparatii, dar si direct la companiile rent-a-car.

La fel ca in cazul rezervarilor la hotel, poti obtine preturi mai bune daca inchiriezi o masina din timp. Nu este recomandat sa astepti pana in ultima clipa, deoarece tarifele se pot majora, mai ales daca vei calatori in timpul sezonului de vacanta.

Poti compara rapid ofertele mai multor companii prin intermediul unor website-uri de comparatii rent-a-car, cum ar fi autoeurope.eu sau rentalcars.com.

Atunci cand analizezi ofertele, trebuie sa fii atent la serviciile incluse in pret. Sunt cazuri cand apar comisioanele suplimentare neincluse in pretul afisat, cum ar fi taxa pentru ridicarea masinii din aeroport.

In plus, verifica direct preturile si pe site-urilor companiilor de inchiriere, deoarece poti gasi oferte mai bune. Companiile deruleaza frecevent campanii promotionale si afiseaza pe propriul website, cupoane care iti dau dreptul sa beneficiezi de reduceri suplimentare.

Exista chiar site-uri de cupoane (coupons.com) unde poti gasi rapid cupoane de reduceri de la mai multe companii de inchiriere.

E bine de stiut ca persoanele in varsta de pana in 25 ani platesc, de regula, tarife ceva mai mari de inchiriere, deoarece asigurarile (incluse in tariful de baza) sunt scumpe in aceste cazuri.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult