Ce comisioane are un cont de economii?

Comisioanele practicate de banci la conturile de economii pot face diferenta intre profit si pierdere. Expertul Banilor te ajuta sa gasesti produsele cele mai profitabile pentru tine!

Cel mai important comision care apare la conturile de economii este de cel de administrare. Uneori, acest comision este mai mare decat dobanda platita lunar de catre banca, astfel ca in loc sa te ajute sa economisesti, unele conturi iti toaca economiile. De obicei, acest lucru se intampla atunci cand ai acumulat sume mici in cont.

Expertul Banilor te ajuta sa eviti aceasta capacana in sectiunea Conturi de Economii. In functie de sumele pe care intentionezi sa le depui, calculatorul nostru determina castigul obtinut in fiecare caz, tinand cont de comisioanele de deschidere, administrare si inchidere al contului de economii.

Prin urmare, castigul afisat in dreptul fiecarui produs este ceea ce iti ramane din dobanda platita de banca, dupa achitarea acestor comisioane si a impozitului pe venit, retinut de banca.

In acest mod, poti identifica rapid daca produsul oferit de catre o banca este intr-adevar profitabil pentru tine.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult