Ce suma pot imprumuta?

Printr-un credit de nevoi personale, clientii pot imprumuta sume care pot ajunge pana la echivalentul a 15.000-20.000 euro. Suma exacta depinde de situatia financiara a fiecarui client.

ExpertulBanilor.ro iti pune la dispozitie calculatorul Credit maxim, cu ajutorul caruia poti estima suma maxima pe care o poti obtine printr-un credit de nevoi personale.

Actualele conditii de creditare impun ca perioada maxima de creditare sa fie de 5 ani. Acest lucru face ca suma maxima imprumutata sa nu difere mult de la o banca la alta.

Creditele in lei sunt mai usor de obtinut decat cele in euro. Totodata, costurile sunt aproape egale, indiferent de moneda creditului. Din acest motiv, imprumuturile in euro nu mai sunt la fel de avantajoase ca in trecut.

Creditele in lei au devenit in multe cazuri singura optiune de finantare, deoarece unele banci au scos din oferta creditele de nevoi personale in valuta.

Poti face o simulare intre un credit in lei si unul in euro cu ajutorul Calculatorului Credit in lei sau euro.

Creditele de nevoi personale sunt recomandate, in general, atunci cand ai nevoie de sume mai mari de 1.000 euro. Pentru sume mai mici de acest prag, ar trebui sa iei in considerare un card de credit, cu optiune de rate fara dobanda. Acesta iti permite sa rambursezi cumparaturile pe perioade de pana la 12 luni, fara sa platesti niciun cost suplimentar.

CITESTE MAI DEPARTE

Rate la magazin: Capcane

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult