Ce bonusuri poti sa primesti?

O serie de carduri de credit recompenseaza clienti cu diverse bonusuri: fie platesc in cash un procent din valoarea cumparaturilor (3-5% din sumele cheltuite), fie acorda puncte de lolialitate, care pot fi cheltuite in magazinele partenere.

Prin aceste beneficii, bancile doresc sa incurajeze clientii sa foloseasca mai des cardul de credit, pentru a le percepe dobanda.

Utilizand cardul inteligent, poti insa beneficia de aceste bonusuri, fara a plati niciun leu dobanda catre banca. Regula principala este sa faci cumparaturi pe care le poti rambursa in perioada de gratie.

De exemplu, daca mergi la supermarket pentru a face cumparaturile obisnuite sau la benzinarie, foloseste cardul de credit in loc de cardul de salariu.  Nu uita insa sa rambursezi toate sumele cheltuite in perioada de gratie, pana la ultimul leu.

In cazul nu respecti perioada de gratie, dobanda perceputa de banca iti va anula intreg bonusul. Astfel, daca nu-ti poti controla cheltuielile, mai bine uiti de bonus si eviti sa folosesti cardul de credit.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult