Expertul Banilor te ajuta sa-ti organizezi mai bine cheltuielile

Foto: vichie81/ FreeDigitalPhotos.net

Expertul Banilor iti ofera acum posibilitatea sa-ti planifici cheltuielile, pentru a-ti gestiona banii in mod eficient. Planul Financiar este o solutie online ce permite crearea unui buget personal intr-o maniera simpla si comoda.

Una din cauzele supraindatorarii este absenta unei planificari financiare a veniturilor si cheltuielilor. Exista deseori tentatia de a spune “vad eu pe urma cum ma descurc”, in loc de a face o analiza la rece a posibilitatilor financiare.

Noua aplicatie lansata de Expertul Banilor vine in ajutorul tuturor celor care vor sa isi organizeze mai bine banii. Aceasta permite crearea unui buget personal, care sa iti prezinte o imagine reala asupra posibilitatilor tale financiare.

Principalele avantaje oferite sunt:

  • toate informatiile sunt salvate online, astfel ca poti reveni oricand pentru continua de unde ai ramas, daca nu ai avut suficient timp la dispozitie pentru a finaliza bugetul. Mai mult, bugetul poate fi modificat ulterior, daca apar schimbari la nivelul cheltuielilor sau veniturilor;
  • platforma online este mult mai simplu de utilizat decat completarea unor tabele extinse in fisiere Excel. De exemplu, daca o cheltuiala are caracter repetitiv, trebuie sa introduci doar o singura data valoarea acesteia si frecventa cu care apare, iar aplicatia va face calculele pentru intreg anul;
  • aplicatia tine cont atat de cheltuielile cotidiene (care se repeta luna de luna) cat si de cheltuielile ocazionale, astfel ca vei avea o imagine completa asupra cheltuielilor tale. Majoritatea planificatoarelor financiare nu tin cont de exemplu de cheltuieli ocazionale, cum ar fi vacanta sau achizitia unor electronice sau electrocasnice de mare valoare. Sistemul pus la punct de Expertul Banilor te ajuta sa incluzi in buget inclusiv astfel de cheltuieli.

 

Completarea unui buget nu este o sarcina usoara si va fi nevoie sa ii acorzi un timp important. Insa timpul alocat va merita efortul, deoarece la sfarsit vei putea afla daca situatia ta financiara este echilibrata sau nu.

Daca veniturile sunt mai mici decat cheltuielile, este recomandat sa cauti solutii pentru a reduce cheltuielile. Aplicata iti va prezenta structura cheltuielilor, pentru a te ajuta sa iei mai usor o decizie.

Daca veniturile sunt insa mai mari decat cheltuielile, inseamna ca esti pe drumul cel bun. Pentru a-ti asigura un viitor financiar sigur este recomandat sa economisesti intre 10%-20% din venit. Verifica si tu care este situatia ta financiara, cu ajutorul Planului financiar.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult