Pentru cine este avantajos programul?

Programul a fost eliminat
Acest program a fost eliminat din 2016. Pe perioada cat a fost in vigoare, el nu a putut fi aplicat de catre banci, deoarece au lipsit normele de implementare.

ExpertulBanilor.ro te ajuta sa analizezi daca programul Electorata este avantajos pentru tine, astfel incat sa iei o decizie corecta.

Pentru cei care au deja restante la banci, atunci acest program este in mod clar avantajos. In cazul in care ar solicita separat o restructurare la banca, cel mai probabil, banca le-ar majora rata dobanzii. Prin acest program, beneficiaza insa de aceleasi conditii in ceea ce priveste costurile. In plus, vor putea accesa si o deducere fiscala ulterior.

Programul Electorata este avantajos si pentru persoanele care nu au restante, dar isi achita cu greu ratele la credit. In cazul in care faci eforturi substantiale pentru a plati rata luna de luna, atunci acest program te poate ajuta sa faci fata mai usor dificultatilor financiare.

Prin reducerea ratei lunare, efortul financiar nu va mai fi atat de dificil, astfel ca poti utiliza o parte din venituri si pentru a acoperi cheltuieli esentiale, pe care le-ai tot amanat din lipsa banilor.

In cazul in care te gandesti sa accesezi programul pentru face rost de bani pentru vacanta sau pentru alte cheltuieli neesentiale, atunci decizia ta este una gresita. Restructurarea creditului conduce la majorarea costului total, iar deducerea fiscala nu va acoperi decat partial aceste costuri suplimentare.

Poti estima diferenta de costuri cu ajutorul calculatorului pentru Credite restructurate (Electorata).

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult