Descopera Expertul Banilor intr-o noua versiune grafica!

Website-ul Expertul Banilor are un nou design, care face mult mai placuta experienta de navigatie in sectiunile de comparatii, ghiduri, precum si in aplicatia de planificare financiara Planul Financiar.

expertul-banilor-websiteExpertul Banilor marcheaza o noua etapa in dezvoltarea sa, prin introducerea unei noi interfete grafice moderne, intuitive si inovatoare.

Modificari ale Planului Financiar

Aplicatia de planificare financiara Planul Financiar este mult mai usor de folosit, prin introducerea unui meniu de navigatie suplimentar. In acest mod, utilizatorii pot naviga mai usor intre diversele sectiuni ale aplicatiei pentru a-si optimiza bugetul personal.

Logarea in aplicatie se face de acum inainte completand adresa de email si parola, nemaifiind necesar username. Conturile actuale au fost migrate automat la noul sistem, astfel ca utilizatorii existenti nu trebuie sa parcuga nicio etapa suplimentara.

De asemenea, este posibila mai departe utilizarea contului de Facebook pentru logarea in aplicatie.

Comparatoarele si ghidurile devin mai intuitive

Sectiunile de Comparatii si Calculatoare sunt acum mai usor de utilizat deoarece informatiile sunt afisate intr-un format cu latime extinsa. Acest lucru permite utilizatorilor sa vizualizeze mai usor ofertele financiare si indicatorii financiari calculati de Expertul Banilor.

Noua versiune grafica a pastrat structura de organizare a website-ului, precum si culorile cheie, astfel incat sa necesite un efort minim de adaptare din partea utilizatorilor.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult