Contul de Facebook te poate ajuta sa-ti planifici mai bine banii

Foto: Master isolated images/ FreeDigitalPhotos.net
Foto: Master isolated images/ FreeDigitalPhotos.net

Contul de Facebook te poate ajuta nu numai sa tii legatura cu prietenii, dar si sa iti planifici mai bine banii.

Anunt sponsorizat

Dobanzi cum se cuvine pentru economiile tale! Deschide un depozit online cu 4,25% dobanda.

De acum inainte poti folosi contul de Facebook, pentru a-ti organiza mai bine finantele personale. ExpertulBanilor.ro a extins aplicatia Planul financiar personal si pentru utilizatorii de Facebook.

Pentru a utiliza aplicatia, nu mai este necesar sa-ti creezi un nou cont  – cu user si parola – la noi pe site. Pur si simplu, te poti loga cu datele de la contul de Facebook si pe ExpertulBanilor.ro, pentru a-ti pune la punct propriul plan financiar.

Aplicatia te ajuta sa vezi cum va evolua situatia ta financiara in timp, in functie de deciziile pe care le iei zi de zi. Astfel, poti vedea cum cheltuielile marunte pe care le faci acum, iti vor afecta planurile pe termen lung (mai multe detalii, gasesti pe pagina de prezentare a Planului financiar).

Parola de la contul tau de Facebook ramane in siguranta!

Faptul ca te vei loga cu datele de la contul tau de Facebook pe ExpertulBanilor.ro, nu inseamna ca noi vom afla parola ta de Facebook.

Intregul proces de autentificare se deruleaza pe Facebook, unde esti redirectionat atunci cand te loghezi in cont. Dupa ce Facebook a verificat userul si parola, esti redirectionat inapoi pe ExpertulBanilor.ro

Astfel, in niciun moment nu vei completa datele de acces la noi pe site, pentru a putea afla aceste informatii.

In cazul in care preferi sa–ti creezi un cont separat pe ExpertulBanilor.ro, aceasta optiune ramane disponibila in continuare.Esti multumit de serviciile financiare?

Posteaza experienta avuta cu banca si ajuta alte persoane sa se decida, atunci cand vor sa cumpere un produs similar.

Citeste recenzii