Clientii Volksbank mai au cateva zile ca sa accepte oferta de conversie

volksbank 2Banca Transilvania a anuntat ca oferta de conversie pentru clientii cu credite in franci elvetieni de la Volksbank va expira pe 31 iulie 2015 si nu va fi prelungita. Clientii mai au cateva zile la dispozitie pentru a scapa de creditele in franci.

Pana acum 14.000 de clienti Volksbank au acceptat aceasta oferta, din cele aproximativ 18.300 de persoane vizate.

“Persoanele care accepta oferta pana in data de 31 iulie a.c. (inclusiv), pana la ora 17.30, se mai pot programa pentru semnarea efectiva a documentelor pana in 17 august a.c.”, informeaza Banca Transilvania.

Oferta poate fi accesata in cele peste 100 de unitati ale Volksbank Romania.

De la inceputul campaniei, circa 18.000 de clienti (99% din cei vizati) s-au programat pentru a le fi prezentata oferta. Dintre ei 12.000 de persoane au semnat contracte de novatie, iar alte 2.000 de persoane au acceptat oferta si urmeaza sa o semneze in zilele urmatoare.

Moneda preferata de conversie este leul, peste 95% dintre persoane alegand acesta varianta.

Oferta consta in reducerea datoriei cu 22,5%, anularea comisioanelor de risc si returnarea comisioanelor incasate pana acum, prin diminuarea soldului creditelor.

Banca Transilvania a pus in aplicare aceasta oferta dupa ce a achizitionat Volksbank. Pana acum, este singura banca ce a introdus un program transparent de stergere partiala a datoriilor pentru toti clientii afectati de evolutia nefavorabila a cursului de schimb.

Restul bancilor doar dau declaratii ca isi ajuta clientii, insa atunci cand vine vorba sa puna in practica aceste principii nu sunt dispuse sa faca niciun compromis si refuza negocierea cu clientii.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult