CEC incepe anul cu noi promotii la credite

CEC Bank a inceput o noua campanie promotionala la creditele de nevoi personale, prin care ofera imprumuturi in lei cu o dobanda fixa de 9,9% pe an.

cec bank sediuOferta este valabila pana pe 31 martie 2018, fiind disponibila inclusiv pentru refinantarile de credite de nevoi personale.

In cadrul promotiei, rata dobanzii este apropiata de cea practicata de banca la creditele cu dobanda variabila (9,08%).

Avand in vedere ca dobanzile in lei abia au intrat intr-o noua faza de crestere, promotia are avantajul ca ingheata dobanda in urmatorii ani, protejand clientii de eventualele majorari ale dobanzilor.

Pe langa conditiile avantajoase de acordare, clientii nostri au acum posibilitatea contractarii unor finantari cu dobanda fixa, protejandu-se astfel in fata riscului de crestere a indicilor de referinta utilizati la calculul dobanzilor cu rata variabila“, a precizat Radu Gratian Ghetea, Presedinte – Director General CEC Bank.

Banca nu percepe comision de analiza dosar, insa aplica un comision de administrare a creditului in valoare de 20 lei pe luna. Perioada maxima de creditare este de 5 ani, iar suma maxima imprumutata poate ajunge pana la 90.000 lei, in functie de veniturile solicitantilor.

Noua oferta CEC Bank poate fi comparata pe Expertul Banilor, in sectiunea Credite nevoi personale si Credite de refinantare.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult