CEC Bank scade avansul minim la 15%

CEC Bank a redus avansul minim la 15% pentru creditele ipotecare in lei, insa oferta este valabila doar pentru creditele acordate in localitatile agreate de banca.

cec 2Avansul minim la creditele ipotecare coboara incet spre nivelurile existente inainte de aparitia legii privind darea in plata.

CEC Bank s-a alaturat recent grupului de banci care ofera credite cu avans minim, incepand de la 15%.

CEC urmeaza politica introdusa cu cateva luni in urma de BCR si Raiffeisen, prin acordarea de credite cu avans redus doar in anumite localitati.

Lista de localitati agreate de la CEC este insa mai extinsa, cuprinzand Bucurestiul, toate orasele resedinta de judet, precum si diverse localitati medii si zone limitrofe.

In restul localitatilor din tara, avansul minim este de 30%. E bine de stiut ca unele banci sunt ceva mai agresive si ofera credite cu avans redus, indiferent de localitatea unde se cumpara locuinta.

Noua oferta de la CEC este de fapt o continuare a promotiei lansate in septembrie 2016, cand banca a oferit cu credite cu avans de 20% doar in orasele resedinta de judet.

Ca si in cazul altor banci, avansul redus vine cu un cost suplimentar, marja dobanzii fiind cu 0,25 puncte procentuale mai mare decat la un credit cu avans minim de 30%. Prin urmare, daca poti achita o suma mai mare din pretul de achizitie din resurse proprii, acest lucru te va ajuta sa beneficiezi de costuri mai mici la credit.

O particularitate a ofertei CEC este ca daca soliciti un card de credit la pachet cu creditul ipotecar, marja dobanzii scade cu inca 0,1 puncte procentuale.

Expertul Banilor te ajuta sa compari rapid toate ofertele bancilor in functie de avansul de care dispui in sectiunea Credite imobiliare. Completeaza pretul de achizitie al locuintei si avansul disponibil, si iti aratam ofertele care se incadreaza in cerintele tale.

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult