Cati bani ti-a adus fondul de pensie privata?

Foto: pat138241/ FreeDigitalPhotos.net
Foto: pat138241/ FreeDigitalPhotos.net

Obiectivul fondului de pensie privata este sa investeasca banii tai pentru a-ti aduce profit. ExpertulBanilor.ro iti arata cat de multi bani ti-a adus fondul tau comparativ cu restul pietei.

Anunt sponsorizat

Dobanzi cum se cuvine pentru economiile tale! Deschide un depozit online cu 4,25% dobanda.

In fiecare an, administratorul iti trimite o scrisoare de informare cu sumele acumulate la fondul de pensie.

In aceasta scrisoare, ti se prezinta contributiile platite in cursul anului, o parte dintre comisioanele retinute si activul personal (suma acumulata la fondul de pensie).

ExpertulBanilor.ro iti permite sa compari performanta “in bani” a fondurilor de pensii. Cu ajutorul calculatorului Suma acumulata, poti verifica daca ai fi acumulat mai multi bani la un alt fond de pensie.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi salariul brut si data de la care ai aderat si calculatorul iti genereaza suma pe care ai fi acumulat-o la fiecare fond de pensie privata obligatorie.

Poti face acelasi lucru si in cazul fondurilor de pensii facultative. Completeaza valoarea lunara a contributiei si poti afla apoi cat de mare ar fi suma acumulata la fiecare fond.

Comisioanele ascunse sunt scoase la lumina

In plus, ExpertulBanilor.ro te ajuta sa afli pentru prima oara valoarea comisioanelor pe care le platesti catre administrator. In scrisoarea de informare anuala, nu sunt incluse toate comisioanele platite, ci doar comisionul din contributie. Lunar, insa, din contul tau se retin si comisioane de administrare, care nu iti apar in niciun extras de cont.

Acum poti afla valoarea tuturor comisioanelor platite, apasand butonul “Detalii”, din dreptul fiecarui fond de pensii.

Simulator
Comparatii Suma acumulata – vezi cat bani ai fi acumulat la fiecare fond de pensie


Esti multumit de serviciile financiare?

Posteaza experienta avuta cu banca si ajuta alte persoane sa se decida, atunci cand vor sa cumpere un produs similar.

Citeste recenzii