BRD ofera refinantari cu dobanda zero

Noul card de credit de la BRD permite transferarea datoriilor de pe cardurile de credit obtinute de la alte banci. Imprumutul va avea dobanda zero, pentru o perioada de pana la 36 luni.

BRDBancile percep dobanzi foarte mari la datoria acumulata pe cardul de credit.

In cazul in care ai acumulat datorii mari pe card si rambursezi lunar doar o mica parte din aceasta datorie, atunci imprumutul devine foarte costisitor.

Noul card de credit de la BRD aduce o solutie atractiva pentru consumatorii aflati in aceste situatii. Banca iti permite sa transferi datoria pe acest card, printr-o refinantare. Principalul avantaj este ca BRD nu percepe dobanda pentru o perioada de 3 ani la aceasta datorie.

Cati bani poti economisi?

Sumele care poti fi economisite in acest mod sunt extrem de importante.

De exemplu, sa presupunem ca ai acumulat o datorie de 10.000 lei pe cardul de credit, iar rata dobanzii este de 25%. In cazul in care platesti 500 lei pe luna, vei rambursa imprumutul in 26 de luni.

Daca transferi datoria pe cardul de credit BRD atunci datoria va fi rambursata 20 de luni, achitand tot 500 lei pe luna. In acest mod, vei economisi aproximativ 3.000 lei, sub forma costurilor cu dobanda.

Suplimentar vei avea de achitat la BRD un comision anual de administrare a cardului de 50 lei, incepand cu al doilea an.

Suma maxima pe care o poti refinanta depinde de limita de credit aprobata de BRD. In cazul in care limita este insuficienta pentru transferarea intregii datorii, tot ai de castigat daca transferi suma maxima permisa de banca.

Rate fara dobanda pe 18 luni

O alta facilitate utila oferita de cardul de credit BRD este posibilitatea de a face cumparaturi in rate fara dobanda. Clientul poate rambursa cumparaturile in maxim 18 rate lunare.

Ratele fara dobanda se aplica doar pentru cumparaturile cu cardul efectuate la comercianti sau pe internet. Ca nouate, poti beneficia de aceasta facilitate si pentru cumparaturile efectuate in strainatate.

Cea de-a treia metoda prin care poti imprumuta gratuit bani de pe cardul de credit BRD este utilizand perioada de gratie. Daca rambursezi integral cumparaturile efectuate pana la data scadenta din extrasul de cont, nu platesti nicio dobanda.

Perioada de gratie este de pana la 55 zile si se aplica doar pentru platile cu cardul la comercianti sau online.

Pentru restul tranzactiilor, banca percepe costuri ridicate, dobanda standard fiind de 23 puncte procentuale peste Robor la 3 luni (23,8% in prezent).

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult